Łukasz, czy to rzeczywiście dobry pomysł? Teraz nie powinieneś sobie tego i owego naświetlać bo to i owo Ci sie przyda z tego co mówiłeś na Nuklearnej :wink:
Jak tam miesiąc miodowy? :P
oolsztyniak, ponawiam prośbe, dowiedz sie prosze od bywalców w Czarnobylu, jak miejscowe wojaki patrzą na odwiedzających strefe w wojskowych ciuchach, bo nie wiem, czy brać, czy nie ... a lubie latać w kamuflażu....
już tyko 3 miesiące... jak nastroje? sam nie wiem, co wziąść....
[ Dodano: Pon 15 Cze, 15 10:15 ]
Można spoko latać w Moro
Nawet jedna osoba podpowiedziała, że jest to wskazane bo można podejść bliżej do dzikich zwierząt i łatwiej oddalić się od przewodnika :lol:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
dobra...niecałe dwa miesiące do wyjazdu....
teraz co wiemy, czego nie wiemy, ilu nas jedzie, gdzie się spotykamy, co brać a czego nie brać żeby nie podpaść ukraińcom... co z resztą kasy, do kiedy składac?
ja osobiście po przemyśleniu tematu dostania się do Wawy ustaliłem , że jednak nie pojade autem, tylko polskim busem, najtaniej wychodzi a nie ma problemu z zostawieniem auta w stolicy na tydzień... ilu nas jeszcze jedzie ze śląska? to rezerwujemy bilety i jedizemy tym samym busem i bedize fajnie... o której musielibyśmy być w wawie żeby na spokojnie wszystko ogarnąć i nie robić nic na dziko i sie nie spóźnić?
ogólnie coś widze, że dyskusja w tym temacie zamarła...
Bo i nic się nie dzieje.
Organizator dostał zaliczkę i milczy, nie pisał nic o reszcie kasy, jak zapytałem odparł, że przecież jest czas
Jedzie nas jeśli dobrze liczę 10 osób.
Zapytam co nam wolno zabrać a co nie bo w sumie nie interesowało mnie to.
Fajki kupicie na miejscu (info dla palaczy), alkoholu raczej nikt nie będzie zabierał, broni również.
Jeśli macie jakieś konkretne pytania to zadawajcie będę przekazywał dalej.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
dylan80, nie ze Śląska, ale np. ja jadę z tym, że cały czas się zastanawiam czy autem czy tzw. komunikacją publiczną o którym Polskim Busie myślisz? P5 o 14:45 z Kato?
[ Dodano: Sob 18 Lip, 15 16:15 ]
Mi niestety ten Polski Bus nie pasuje, musiałbym jechać o 11:25, bo następny w Częstochowie zatrzymuje się dopiero po 18
rafiki, własnie o tym myślę, wiem, że leci bezpośrednio do wawy i akurat nie staje w cz-wie... ale dla mnie lepiej komunikacja, bo i tanio i nie ma problemu z pozostawieniem wozu w wawie na tydzień..... (a i wypić można przy okazji po drodze...:P ) z zabrza jeszcze ktoś jedzie z tego co wiem, to niech sie odezwie, czy busem czy jak.... bus o 14.45 do wawy za dyche za osobe, to tak tanio to niczym nie zajade...
dylan80, bzyq_74, chyba pojadę z Wami, bo nawet biorąc pod uwagę, że miałbym dojechać do Kato to wyjdzie mnie jakąś stówkę taniej niż autem :szeroki_usmiech a dycha za osobę z Kato do Wawy to prawie darmo :szeroki_usmiech
oolsztyniak mówi że narazie jest 10.... z tego co wiem, to sa jeszce miejsca ale to trzeba z nim gadac....bo wątpie, żeby dla 10 osób puścił ktoś busa aż na koniec Ukrainy...
Komentarz